11.6.2013

Kesätunnelmiin

Meillä koulut loppuu vasta tällä viikolla. Virittelimme sentään jo vähän etukäteen sänkyä kesätunnelmiin. Kesälomalakanat ovat aivan pakolliset :D Viime kesänä raahasin neljä pussilakanaa Punaselta mökiltä tänne. Ne olivat niin ihanan pehmoiset ja pirtsakan väriset. Ajatuksena oli ommella niistä tyynynpäällisiä, mutta en ole raskinut leikellä vielä ainuttakaan.. Edellisinä kesinä olen anopin liinavaatekaapista raahannut tänne jo kaikki valkoiset lakanat värjäyshommiin, nyt sitten pussilakanatkin. Mitähän seuraavaksi ;)

 
 

 
Peitot ovat vissiin muuttuneet pidemmiksi tässä vuosien varrella :D Eihän se ole toki ongelma eikä mikään, tätähän jatketaan vaan sitten toisella kankaalla. Mutta tuli pikkuisen hidasteita nyt näihin käsityöhommiin kun käteni toimintaa vähän paranneltiin.. Leikkausta edeltävänä yönä piti vielä saada tehtyä yks pikkujuttu. Kesälomalainen tarvitsee tietenkin uuden ötökän :)

 
Pikkupöllö :) Tämä on avaimenperä, jos vaikka pyöränavain pysyisi sitten vähän paremmin tallessa..

 
Pyllypuolelle kirjoin salaisen viestin, X O X.  (mummulle tiedoksi: se tarkoittaa pusuja ja haleja)
Ohje löytyy ruotsiksi täältä.
 
Perjantaina lapsukainen viettää ensimmäistä kesälomapäiväänsä ja minä jatkan käden kuntoutusta kotosalla vielä monta viikkoa. Tästä taisi tulla pisin "kesäloma" vuosikausiin.

1 kommentti: