13.1.2013

Kaapin kätköistä

Keskeneräiset käsityöt, osa 1.

Tämä on melko uusi peiton tekele. Aloitin sen vasta viime vuonna ;) Tähän pisteeseen asti peitto eteni parin päivän ompeluilla, sitten se tyssäsi siihen. Peiton kankaat olivat valmis paketti ja vieläpä valmiiksi leikattuja suikaleita, eihän siinä sitten voi mikään mennä pieleen.

No kyllä voi. En oikeen enää edes muista mikä oli peitossani "ideana", mutta nurkkien punaiset tilkut pistävät silmään nykyisin liikaa. Purkaminenhan on myrkkyä.. Kai ajattelin että jos asettelen punaiset jokaseen nurkkaan niin eivät niin häiritse. Tässä jo hetkisen pimeässä illassa näytti siltä että eivät ne nyt sieltä niin hypikkään silmille, mutta salamavalo kuvissa sai taas ne melko räikeiksi. 




 
 
Peitossahan ei vielä ole reunuksia. Ehkä ilme muuttuu aivan täysin reunojen myötä, puhumattakaan mitä tikkaus voisi saada aikaan. Toisaalta "sitä mitä ei voi peittää, sitä kannattaa korostaa". En tiedä tuleeko peitto valmiiksi tänä vuonna, mutta nostin sen kuitenkin kaapista pois  :)
 
 
Koska kangaskaappini on taas melkoisessa epäjärjestyksessä.. Nostin sieltä ensimmäiseksi lattialle putoavat kankaat kirjahyllyyn tyrkylle. Jos vaikka innstuisin ompelemaan ;)
 


Noin niin kuin periaatteessa kaapissani on kankaat väreittäin lajiteltuna. Todellisuudessa ne ovat siellä melkoisen sekaisin. Vai miksi punaisia kankaita löytyi ainakin kolmelta eri hyllyltä..

Ei kommentteja: