23.1.2013

Sarjatyönä

Novitan lapastaulukossa pienin koko on 90cm, seuraava 110cm ja jne. Mutta jos pikku käsi on jotain tältä väliltä, niin on pakko soveltaa. Järkevä ihminen kirjoittaa tietenkin omat sovelluksensa ylös paperille ja mielellään vielä semmoiseen muotoon että kirjaimista saa selvää.. Mutta kukas sitä aina jaksaisi olla järkevä.. Kyllä ne silmukkamäärät tuli kirjattua kuitenkin ylös sitten kolmannen parin jälkeen..



Sanoinko että tykkään raitalangoista? :D Siis mitä itsensä huiputtamista, kutoa voi vaikka kuinka pitkään kun odottelee että mikä väri tulee seuraavaksi ;)

* 7-veljestä, puikot 3,5mm. 32 silmukkaa, resori 20krs, peukalokiila sivulla 10s, kämmenosa 30krs + kavennukset, peukalo 9krs *.

Nämä tyttöjenväriset lapaset ovat menossa eräälle isosiskolle. Seuraavaksi olisi sitten vuorossa kehitellä tarpeeksi passeli malli pikkuveljelle. Tuote kehittely ei sentään mene hukkaan, kun omastakin suvusta löytyy pikkuinen koekaniini vanttuiden kokeiluun. Järkevältä neulojaltahan tietenkin löytyisi jo muistiinpanot entuudestaan 6kk-1v lapasiin.. Ehkä minä vielä joskus opin :)


Ei kommentteja: