1.3.2013

Siivoushommissa

Tiedättehän sen ylimääräisen huoneen, jonne tulee survottua kaikki ylimääräinen roina.. No meidän huoneessa näytti vielä pari viikkoa sitten tältä:

Heikkohermoiset laittakaa silmät kiinni!

 
Nyt voitte taas aukaista silmät, näitä seuraavia kuvia kun kelpaa jo esitellä :)
 
 
 
Tässä kuvassa komeilee 10 TYHJÄÄ laatikkoa. Siis voitteko kuvitella, minun käsityöhuoneessa tyhjiä laatikoita ?? Näilläkin on tarkoituksensa kuitenkin ;) Niihin nimittäin kätken keskeneräiset käsityöt jatkossa. Ehkä en ihan kymmentä tarvitse, mutta kuitenkin. Ja näättekös, kaksi tyhjää hyllyäkin :) Valkoiset laatikot ovat Ikeasta, kuinkas muuten.
 
Hyllyllä jossa on mustiakin laatikoita, siellä on lajiteltuina kaikki nauhat, vetoketjut, pitsit ja sen semmoiset omiin laatikoihinsa. Kaksi muovista lokerikkoa kätkee sisälleen kirjontalankoja ja alempi nappeja.  Kuvan alareunassa näkyvät muovilaatikot, niihin kerätään tietyn kokoisia tilkkuja. Nyt siellä on valmiina 10x10cm ja 5cm (leveät) suikaleet. Ja kaksi tyhjää laatikkoa!
 
 
Ompelukoneen ääressä istuessa, laatikosto tulee oikean käden puolelle nykyisin. Sieltä on melkoisen näppärä ottaa vaikkapa..
 

Sakset. Juu, niitä löytyi muutamat tässä siivoushomman edetessä ;)


Ompelulangat ovat seuraavassa laatikossa. Musta lokerikko on lapsen joulukalenterin sisus. Eli ensijouluna muistatte ottaa talteen Lego-kalenterista sisukset ja pehmeästä muovista saa leikkaamalla lokerikon, mikä passaa ihan mihin laatikkoon vaan :)


Kolmannesta laatikosta löytyy vielä ompelutavaroita..

Kangaskaappikin pääsi siivouksen kohteeksi.

 

 
 
Kankaat vedettävissä korihyllyissä. (Mulla on näköjään 6 tilkkupeittoa odottamassa tikkausta..) Langat omissa laatikoissaan.
 
Tilkkukankaat muuttivat sängyn alle :)
 
 
Jos äidillä on monta laatikollista/kaapillista/hyllyllistä käsityötavaroita, tältä näyttää lapsen käsityöhyllyillä:
 

:D
 
Ompeluhuoneessa on nyt käyty läpi joka ikinen hylly ja laatikko. Tiedän tarkalleen missä mitäkin on ja kuinka monta. Tähän projektiin meni kaksi viikkoa. Toki tähän kuului myöskin lapsen huoneen inventointi + kolme rojukaappia muualta talosta. Monta tuntia tavaroiden lajittelua, epäuskoa valmistumisesta, intoa tyhjistä hyllyistä ja häkeltymistä tavaran paljoudesta. Tänään ompeluhuone tuli valmiiksi, enkä malta edes vielä ommella. Kurkkailen huoneeseen ohimennen ja ihastelen järjestystä..
 
Ai miten onnistuin? Voi kuulkaas, ammattiapu on joskus paikallaan :) Sandy kuljetti minut miljoonan sähköpostin avulla tähän pisteeseen. En voi kuin ihmetellä, rakastan lopputulosta! Ja ei suinkaan tätä huonetta ole tehty vaan katseltavaksi. Tämän on tarkoitus toimia meidän perheen askartelu/käsityöhuoneena ja kestää useamman ihmisen luovaa toimintaa.
 
Huoneen testaus tositoimissa alkakoon! :D
 

8 kommenttia:

Sandy kirjoitti...

Onneksi olkoon! Tästä tuli niiiin hieno!

Oli ilo työskennellä kanssasi.

MariJ kirjoitti...

Hieno lopputulos! :) Meilläkin on menossa iso siivous ja tavaroiden karsinta, tarkoitus on käydä koko koti läpi lattiasta kattoon. Olen aloittanut käsityöjutuistani, koska niiden lajittelemisessa menee eniten aikaa. Blogissani onkin jo tämän siivouksen lopputulosta nähtävillä. ;) Paikkojen järjesteleminen ja siivoaminen on kyllä palkitsevaa puuhaa!

Heli kirjoitti...

Meidän olkkari näyttää valitettavan usein samalta kuin tuo teidän ylimääräisen huoneen ennen-kuva. Että jos tahdot tulla jatkamaan siivousprojektia, niin tervetuloa vaan!

kewa kirjoitti...

Hieno järjestys!!!

Pysseliini kirjoitti...

Ajattelin että pökertyisitte jos näkisitte ne kaikki "ennen"-kuvat muista kaapeista.. Itsekkin melkein pökerryn kun katselen niitä.. Onneksi on nämä "jälkeen"-kuvat mitä katsella :DAnneliini kirjoitti...

Aivan huippuhienolta näyttää!! Kateeksi käy tuo järjestys. :) kyllä nyt kelpaa ommella. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upea! Tältä pitäisi jokaisen huoneen näyttää :-) tiina

Susu kirjoitti...

Ooooo.... olen aika kade noista säilytys- ja työtiloista! nim.m. ompelukoneet keittiön ruokailupöydällä :(